Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Dames 1

Homepage Basketbalvereniging Lokomotief

2e ronde NBB Beker Lokomotief - Grasshoppers

In de 2e ronde van het NBB bekertoernooi gaat Dames 1 het aanstaande donderdag opnemen tegen Solar-Systemen Grasshoppers Dames 1.

Lees meer...

 

Kirsten Siera ziet nog kansen voor Lokomotief na thuisverlies

Bron: www.haagsetopsport.nl

De basketbalsters van Lokomotief zijn de Final Four in een overvolle Van Zweedenzaal met een 63-72 nederlaag tegen Jolly Jumpers uit Tubbergen begonnen.

Lees meer...

 

Twee dagen top damesbasketbal in de VZZ

Donderdag 15 december moet Lokomotief Dames 1 het in de volgende ronde van het NBB bekertoernooi opnemen tegen de koploper in de Vrouwen Basketball League (Eredivisie) Lekdetec uit Bemmel.
De wedstrijd begint om 20:30u in de van Zweedenzaal en het team rekent op de massale steun van het Lokomotief legioen!

Lees meer...

 

DAMES1: De herkansing

Nog geen twee weken geleden trof Lokomotief dezelfde tegenstander in dezelfde hal: het Green Eagles in Maassluis. De vorige wedstrijd werd dan weliswaar gewonnen, maar pas nadat de Rijswijkse Lokomotief in de laatste drie minuten haar achterstand om kon zetten tot voorsprong. Dus de doelstelling was duidelijk: We weten dat we kunnen winnen, dat hebben we vorige keer al laten zien, laten we nou ook zien dat we echt goed kunnen basketballen.

Lees meer...

 

WYBA, check!

Waar we de dames afgelopen week aan u hebben voorgesteld, hadden we ze afgelopen zaterdag beter even goed aan elkaar moeten voorstellen. Want was het zoeken naar elkaar, het ontbrak de eerste drie periodes aan communicatie en vechtlust en de Rijswijkse Lokomotief kwam maar langzaam, zr langzaam, op gang...

Lees meer...

 

... maar eigenlijk hoeven we ze niet echt aan u voor te stellen, want het Dames 1 team bestaat bijna volledig uit (adoptie)kinderen van Lokomotief-Rijswijk. Een team dat al geruime tijd in dezelfde samenstelling voor de vereniging uitkomt en dat dit jaar voor het eerst in de promotiedivisie zal vertegenwoordigen.

Laatst aangepast op donderdag, 29 september 2016 10:34

Lees meer...

   

Dames 1 kampioen!

Vrijdagavond won Dames 1 in een goed gevulde van Zweedenzaal ook de 18e opeenvolgende wedstrijd in de Dames Tweede Divisie B en stelde daarme het kampioenschap veilig.
Met deze titel is Dames 1 gelijk ook de eerste promovendus naar de Promotiedivisie!
Felicitaties aan alle dames en coach Robert.
Dames1 kampioen 2015-2016

   

DS1: Geweldig...maar toch verloren...

Gesteund door het geweldige (door anderen vervl....kte) lokopubliek speelden de meisjes (!!) van DS1 de wedstrijd van hun leven tegen de landskampioen van 2014, Binnenland. Dus tegen onze eigen
Zera. En tel na afloop de punten van Zera eens niet mee ???

Lees meer...

   

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren