Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Dames 1 > Kirsten Siera ziet nog kansen voor Lokomotief na thuisverlies

Kirsten Siera ziet nog kansen voor Lokomotief na thuisverlies

Bron: www.haagsetopsport.nl

De basketbalsters van Lokomotief zijn de Final Four in een overvolle Van Zweedenzaal met een 63-72 nederlaag tegen Jolly Jumpers uit Tubbergen begonnen.

"We hebben als team goed gespeeld en de wedstrijd had een hoog tempo", zegt aanvoerster Kirsten Siera. " Het was gaaf dat er zo veel publiek was en dat zij ons fanatiek aanmoedigden. Jolly Jumpers is een leuk team om tegen te spelen. Een team dat maar blijft gaan. Dat is denk ook de reden dat we het laatste kwart hebben verloren. Zij konden blijven gaan. Wij raakten op."

20170422-Lokomotief-Jolly-Jumpers-dames-FvL-1-681x454Stinkende best
Volgende week is de return in het Overijsselse Tubbergen. "Het zal volgende week lastig worden, maar met basketbal weet je het nooit. Kan alle kanten op gaan. Volgende week gaan we met z'n allen voor de 100 procent aan de wedstrijd beginnen en ons stinkende best doen! We gaan het ze sowieso lastig maken. Het is gaaf dat we als team de Final Four hebben bereikt. Dat hadden we aan het begin van het seizoen nooit verwacht. Vorig seizoen zijn we gepromoveerd en bereiken dit. Ik ben trots."

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren