Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren U20 > Even voorstellen: HU20

Even voorstellen: HU20

Deze week de beurt aan Lokomotief U20, De Rijswijk Spurs D-League.
Ingezonden door coach Tim Kortekaas, lees hier meer over de spelers van de ook wel bekende Rijswijk Spurs.

Wil je dit team zien spelen?
Kom dan aanstaande vrijdag (16-10) kijken in de VZZ om 20:00, juich deze mannen naar de overwinning tegen Zoebas!!

 

#4 Raoul Rademaker, Oelie. De kleine spelverdeler van het team. Kan er op een willekeurige dag zo een lading drie punters ingooien en is niet bang voor zijn tegenstanders. Geeft de mooiste passes tegen een zone voor die hem lek schiet.

#5 Lucas van der Togt. Bankspeler vanuit u18, een nachtmerrie voor elke tegenstander uit de competitie die door hem verdedigd word. Is met zijn schot en sprongkracht ook aanvallend erg gevaarlijk.

#6 Daodi Wansing. Is na al jaren voor Lokomotief te spelen, voor het eerst deel van een prestatie team. Heeft nog wat moeite zich aan te passen aan het niveau, kan echter wedstrijden beslissen met zijn aanvallende en verdedigende capaciteiten.

#7 Marnix Snijders. Eigenlijk een jaar te oud, maar was er nog niet klaar voor om afscheid te nemen van het team. Altijd aanwezig en een harde werker. De zoon van de bedenker van de ondertussen legendarische uitspraak “Ze weten het niet meer”.

#8 Mees Tijssen, Missa The Magnet. Wederom een dispensatie speler. Schiet regelmatig op trainingen de lichten uit en laat dit steeds meer in wedstrijden zien. Begint ook steeds meer minuten in de derde helft mee te spelen.

#9 Bram Boltong, OG Bram. Dit jaar wederom de Captain. Heeft een erg sterke aanvallende skillset en kan, als die zin heeft, zich ook verdedigend laten gelden. Heeft laten blijken ook niet vies te zijn van een theetje en een kleedje.

#10 Gyan Ramdjas. De rookie van het team, dit jaar overgekomen naar Loko na eerst voor Jumpers te hebben gespeeld. Moet nog even wennen aan een nieuw team en een nieuwe club, maar heeft al laten zien genoeg in huis te hebben!

#11 Thomas Verbraeken. De center van het team, heeft wanneer die z’n koppie er bijhoud een dodelijk schot. Barst van de energie en heeft meer moves in huis dan je in de eerste instantie zou denken.

#12 Max Fransz, Swaggy. Onvoorspelbaar, maakt bewegingen waarvan niemand ze verwacht. Ik durf zelfs te zeggen dat die zichzelf verbaasd. Kan met zijn acties af en toe wedstrijden naar onze hand zetten.

#14 Lars van der Lely. Na een zware blessure aan zijn been, dit seizoen weer volledig fit. Pakt met zijn atletische vermogen met zekere regelmaat 1000 rebounds. Wisselt aanvallend mooie drives af met een dodelijk midrange schot.

Ontbrekend op de foto:

Pablo Areso Rossi, Pizza. Bankspeler vanuit u18. Hele slimme center met goede moves, een hoog basketbal IQ en een nat shirt. Werkt hard en is leergierig.
Bram Cissé, LeBrambo. Bankspeler vanuit u16. Is ondanks dat de grootste jongen van het stel. Na zijn blessure van vorig jaar weer in topvorm en wilt dat laten merken ook. Werkt keihard en plukt menig rebound boven de ring weg. Welke Bram zal het eerst in-game dunken?

Joost Bijl. Bankspeler vanuit u16. Met zijn net 14 jaar de jongste maar zeker niet de minste van het stel. Kan op de 1 tot en met 4 positie uit de voeten, brengt goede defense en een sterk schot naar het team.

De staf:

Tim Kortekaas, Greg Popovich. (Head Coach)
Jorg de Haan, Ime Udoka. (Assistent Coach)
Ralph Boltong, R.C. Buford. (Team Manager)

 

social

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren